Bjørn er heltids naturfotograf, skribent og filmfotograf og har drevet med naturfotografering siden 1973. Han er medlem av norsk naturfilmforening.

Bjørn har  vært bidragsyter med bilder til mer enn 60 bøker utgitt på norske forlag. bl.a. Norges dyreliv ( Cappelen ), Rypejakt av Bjørn Wegge ( Ascehoug ), Elg og elgjakt i Norge av Per Hohle og Jon Lykke ( Gyldendal ), Bedre Jakt av Tor S. Halvorsen ( Grøndahl Dreyer),  Villreinens Verden av Eigil Reimers ( Elgjakt på Norsk av Svein Sæter på ( Bokklubben Villmarksliv). Ørret og ørretfiske av Tore Qvenild ( Ascehoug ).
Boka Fjelldalen.  er boka om Einunndalen, en relativt ukjent naturperle i Folldal – perfekt plassert midt i Norge. Boka gir en omfattende presentasjon av dalens geografi, naturgrunnlag og kulturhistorie. Terrenget i den vakre dalen og fjellområdene rundt er lett tilgjengelige for alle. Området byr på svært interessante muligheter for sportsfiske, både i elva Einunna og andre elver og loner. Ikke minst i fjellvannene. Her finnes også jaktmuligheter, først og fremst på villrein og rype. Galleri Snøhetta ligger 2 km sør for den nordligste innfartsveien til Einunndalen.

I løpet av årene har Bjørn vært en aktiv skribent i ulike tidsskrift som ”Jakt og Fiske”, ”Jeger, hund og våpen”, ”Alt om Fiske”, ”Villmarksliv” og ”Jakt”. For disse bladene har han produsert en mengde artikler.

Bjørn har jobbet mye med våre hjortedyrarter og rovdyr, arbeid som blant annet har resultert i filmen  ”På sporet av Koppangsflokken” hvor en kortversjon av denne filmen også er prisbelønt. Filmene ble laget i samarbeid med Geir Skillebæk fra Alvdal  og Trond Berg fra NRK/Ut i Naturen.
Foruten ulvefilmene har Bjørn også levert sjeldne opptak av bjørn, oter og skogsfugl både til TV 2 og NRK 1.

Brit er utdannet veterinær, og hun har jobbet i klinisk praksis både i Tyskland og i Norge. Brit har nå i mange år jobbet med kvalitetssikring og ledelse i offentlig sektor. Hun har blant annet tatt tilleggsutdanning innenfor helserett og offentlig administrasjon og ledelse.

Brit jobber for tiden hovedsakelig med endringsprosesser og innovasjon i det offentlige.